Informatie

De chalet is voorzien van centrale verwarming.
Ten opzichte van de standaard uitgevoerde chalet zijn voor een nog beter wooncomfort de ramen tevens voorzien van (en/of) vitrage, rolgordijn, luxaflex en rolhor.
Er zijn een campingbedje met extra dik matras en een kindertafelstoel aanwezig.

De indeling van de chalet is als volgt;
-Een ruime woonkamer voorzien van zithoek, eettafel met 4 stoelen en een servieskast.
Een led kleurentelevisie (schotel) voorzien van een breed zenderpakket. Radio.
-Open keuken voorzien van gasfornuis met zelfontsteking, wasemkap, koelkast met klein vriesvakgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en gourmet/wokset. Voor het overige voldoende voorzien van pannen, bestek, serviesgoed e.d.
-Een vaste kast waarin zich de CV, stofzuiger e.d. bevindt.
-Een keurige toiletruimte voorzien van toilet, douche, wastafel met spiegel en stroom aansluiting.
-Een grote slaapkamer met een 2 persoonsbed van 140×200 cm voorzien van boxspring matras en 2 staande hang/legkasten.
-Een kleinere slaapkamer met 2 bedden met een tussenruimte. Elk met een boxspring matras van 80×200 cm en 2 legkasten.
Elk bed is voorzien van een 1 persoonsdekbed, kussen en molton.
U dient zelf voor dekbedovertrekken, (hoes)lakens, kussenslopen en hand- en vaatdoeken te zorgen (voor het 2 persoonsbed een hoeslaken van 140×200 cm).
Via de beheerder van het chaletpark zijn lakenpakketten te huur (vooraf bestellen).
Ieder vertrek is voorzien van een radiator.
Alle stopcontacten zijn voorzien van randaarde.

Het park vindt u door vanaf de boot richting De Koog te rijden. Bij afslag 16 links af te slaan en aan het einde van die weg, op de driesprong, rechtsaf (let op fietsers!) . Na een paar honderd meter vindt u het park aan de rechterkant. Bij aankomst melden bij de receptie waar u de sleutels en parkinformatie ontvangt. Deze is zondags gesloten voor sleutelontvangst (wordt deze dag op een andere wijze opgelost).
Het park beschikt over een prachtige speelplaats en een ‘trapveldje’, een moderne receptie, douche/toiletgebouw en wasserette (wasmachine en droger tegen betaling). Gratis Wifi op het hele park.

Chaletpark Bregkoog wordt door bos van het centraal op het eiland gelegen dorp De Koog gescheiden en ligt op loopafstand. Zo ook het nabij gelegen zwemparadijs Calluna. Een wandeling naar de duinen en strand is goed te doen. Voor de fietser biedt Texel vele mogelijkheden en is De Koog een prima start- en aankomstpunt waar het goed toeven is.
In de buurt van het park zijn meerder stallingsmogelijkheden voor paard/pony of verhuur aanwezig van waaruit direct de natuur in gereden wordt.